Bulles fines

 

“Ce sont des bulles fines”, zei Pascal Redon. Zijn ogen fonkelen zoals zijn champagne. Hij leunt achterover op zijn stoel in zijn eenvoudige veranda en kijkt vol trots naar zijn Millésime 2005 die hij zopas voor ons heeft ingeschonken.

 

Dit heeft ons geïnspireerd. Een mooi moment en de start van onze zaak in maart 2012.

 

Eenvoudige boeren en kleinschalige bedrijven wekten onze belangstelling voor champagne. Mensen die met hart en ziel een familietraditie verder willen zetten en met hun vakmanschap prachtige champagnes maken. Hun champagnes hoeven niet elk jaar hetzelfde te smaken. Ze trachten het beste van hun wijngaard en van de voorbije zomers in het glas te krijgen. De kwaliteit, die telt.

 

De ontdekking dat champagne veel meer is dan een aperitief, maar ook een smaakmaker bij vele gerechten, bleef niet lang uit. Een ervaring van zoveel verschillende sensaties in je glas. Ondertussen hebben we een assortiment voor elke gelegenheid. Van aperitief tot maaltijdbegeleider, geschikt voor elk feest of een glas “zo maar”.

 

Natuurlijk hebben we ook heerlijke mousserende wijnen die niet in La Champagne gemaakt worden: Cava, Prosecco, Crémant en Sekt. Onze wijnen zijn allemaal van het type ‘brut’ en zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteit.

We blijven op zoek gaan naar topproducten want één ding is zeker: pareling in je glas maakt van elk moment een feest!

 


Bulles Fines,

Champagnes & Mousserende wijnen

Karel Druytslaan 5

2350 Vosselaar

 

bullesfines@gmail.com

Bulles Fines @ Facebook

+32 487 47.13.24

 

www.champagnebullesfines.be