J&W Wines

 

J&W WINES is een jong bedrijf dat via wijn het sprookjesachtige Italië tot in uw huiskamer brengt.

 

The A-Team

 

Wim is in Vlaanderen alom bekend door zijn tennistalent en houdt zich hoofdzakelijk bezig met het geven van tennislessen. Daarnaast koestert hij een diepgewortelde passie voor wijn, dit na vele visites aan het betoverende Italië. Deze wijnmicrobe uit zich in het dagelijks bezig zijn met proeven, selecteren & beoordelen van wijn. Kortom: de ideale wijnconsult. 

 

Jo is iets ouder dan Wim. Als gepensioneerde heeft hij tijd om zijn hevige passie voor wijn en tennis verder uit te breiden. Het bedrijfsleven heeft weinig geheimen voor Jo. Heel zijn leven was hij zelfstandige en stond hij aan de leiding van verschillende bedrijven in België. Met zijn commerciële skills toverde hij alle bedrijven om tot een groot succes. 

 

Het is duidelijk dat deze twee heren een gemeenschappelijk interesseveld bewandelen. Een samenwerking kon dus niet uitblijven. Uit vele bijeenkomsten en overleg groeide zo:

J&W WINES.

 

"A goal without a mission is just a plan."

 

Met J&W WINES beogen ze als wijnhandelaar 1 doel: betaalbare, lekkere & toegankelijke wijnen voor iedereen.

Ze geven toe dat er in deze markt reeds velen op de kaart staan, toch willen ze hierover niet flauw doen: ze willen en zullen het beter doen dan anderen.

 
De ontdekkingsreis

 

Talloze wijnboeren werden bezocht en Jo en Wim verloren hun hart in Toscane, Umbrië, Veneto, Puglia en Piemonte.  J&W WINES heeft dus een uitstekend aanbod van Italiaanse wijnen. Daarnaast konden ze zichzelf niet bedwingen om een aantal Spaanse toppers aan het assortiment toe te voegen. Laat u dus onderdompelen in de buitengewone wereld van wijn met het assortiment van J&W WINES. 

 

Wij hebben onze keuze gemaakt ... 

 

Nu u nog.

Salute! 

 


 

J&W Wines 

 

Wim Vekemans

Hazenstraat 4