Wijnen Patrick Vannoote

 

Hoe vaak heb je je al bedonderd gevoeld bij het ontkurken van een fles wijn?

Het was noch de kwaliteit noch de smaak die je in gedachten had. Bestond de mogelijkheid maar om deze wijnen op voorhand te kunnen proeven.

Dit bieden wij u aan en dit sinds onze eerste dag dat we in de wijnhandel actief zijn.

 

Wijnhuis Patrick Vannoote is ontstaan in 1995 en heeft zich sinds 1996 gespecialiseerd in kwaliteitswijnen afkomstig uit het zuidelijk halfrond. 

 

Exclusieve en ambachtelijke wijnen afkomstig van kleine wijndomeinen, of wijnen uit het topgamma van een aantal grotere wijnhuizen. De wijngaarden van deze domeinen bevinden zich in Zuid-Afrika, Argentinië, Chili, Australië of Nieuw-Zeeland.

 

Onze premiumwijnen worden rechtstreeks van het wijndomein ingevoerd en verdeeld en zijn niet verkrijgbaar in warenhuizen of drankencentrales. Voor sommige wijndomeinen zijn wij de enige invoerder in België en dan ook het enige verdeelpunt. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet te werken via een klassieke winkel, dit om de extra kosten van huur pand, personeel, onderhoud en andere kosten te vermijden, daar deze steeds uiteindelijk aan de klant worden verrekend.

 

Bovendien zijn we hierdoor zeer flexibel. Deze wijnen kan u proeven, op afspraak, bij u thuis of op uw bedrijf, wanneer dit het u best gelegen komt.

Door deze aanpak zijn we in staat om onze exclusieve wijnen aan te bieden tegen een zeer betaalbare prijs,

onze prijzen starten reeds aan minder dan € 10,00.

 

Wij zijn actief in het ganse Vlaamse land en Brussel.


Wijnen Patrick Vannoote

 

Patrick Vannoote
Graafjanstraat 38/5
B9961 Boekhoute - Assende
BELGIUM

Tel: +32 (0)9/236.57.36
Gsm: +32 (0)497/50.50.01
 
e-mail: info@vannoote.be
Website: http://www.vannoote.be

 

Facebook: http://www.facebook.com/WijnenPatrickVannootehttp://www.vannoote.be