VEJAVINO

 

Reeds 25 jaar zette onze gezamenlijke interesse voor lekker eten en drinken ons aan om  onze vakanties te combineren met veelvuldige bezoeken aan wijndomeinen in verschillende regio’s van voornamelijk Frankrijk.  Om onze kennis aan te scherpen lazen we vele wijnboeken en volgden we verschillende wijncursussen. Bij het onderwerp Rhônewijnen gebruikte een lector enkele typische wijnen die exemplarisch waren voor hun regio en ingevoerd door VeJaVino.

 

We contacteerden Jan Vinken en hij wist ons onmiddellijk te charmeren met nog andere pareltjes uit de Rhône en Oostenrijk.

Met zijn toch wel eigenzinnige kijk op het wijnwereldje heeft hij sinds 2002 een exclusief assortiment weten samen te stellen waar menig sommelier of restauranteigenaar hem in volgden.

 

Lekkere wijn, al dan niet biodynamisch, maar steeds op een verantwoorde manier geteeld, handgeplukt en handgemaakt met een gedreven wijnbouwer(ster) en bovendien betaalbaar is zijn moto.

 

Ook wij kunnen ons vinden in deze visie en bovendien bleek Jan binnen zijn familie geen opvolger te hebben.

 

De mogelijkheid tot overname hebben we enthousiast en met vier handen aangegrepen en sinds 1 oktober 2015 bouwen we verder aan het mooie assortiment van Oostenrijkse toppers en wijnen uit de Zuidelijke Rhônevallei, Costières-de-Nîmes, Languedoc-Roussillon en Loiredal.  Op 1 januari 2018 voegen we ook graag nog enkele extra wijndomeinen toe uit Oostenrijk 


VEJAVINO bvba

Zeegrasstraat 13

8301 Duinbergen

 

 

T +32 (0) 499 67 35 00 

F +32 (0) 9 367 49 29

www.vejavino.be

philip@vejavino.be

hilde@vejavino.be

 

info@vejavino.be